dinsdag 8 december 2009

Sit back, relax & enjoy!

Dag allemaal!!

Ik heb er een paar goed gevulde, bijzonder aangename dagen op zitten en voel me helemaal opgeladen! Zaterdagavond zijn we lekkere sushi gaan eten om oompie Nils zijn "1 jaar Manilla" te vieren. Ik voelde echter al redelijk snel aan dat het plan om nog zwaar uit te gaan niet zou worden uitgevoerd toen de werkmannen zich met kleine oogjes zaten te forceren om de overdreven hoeveelheid lekkers naar binnen te werken. Dus keerden we al tegen 1 uur, moe maar (over)verzadigd terug naar huis.

De volgende dag moesten we 's namiddags bij Claudia zijn om Sinterklaas te vieren met een stuk of vijf andere expat-koppels. Het was een soort van Sinterklaas-Kerstfeestje... Claudia had het vrijwilligerskoor uit hun 'village' geboekt dat - ongeveer één uur én in matching outfits - zijn extreem uitgebreide repertoire aan kerstliederen ten toon spreidde. Erg grappig, entertainend en cheesy tegelijkertijd. Daarna was het tijd voor gebak, koffie, champagne, verse lasagne, verse pizza, wijn, salades, koekjes, ... en dit alles in willekeurige volgorde! Onze magen zullen het geweten hebben.

Maandag was het Claudia's verjaardag, dus zijn de vier ladies (Claudia, Nalini, Fiona en ik) met baby's gezellig gaan lunchen. Buiten het logistiek probleem, namelijk alle buggy's in de buurt van onze tafel in het restaurant proberen te plooien, was het alweer een bourgondisch festijn.

Vandaag was het dan eindelijk - zoals het een goede expatvrouw betaamt - tijd voor een aan huis mani- en pedicure. Op een bepaald moment voelde ik me de koningin te rijk. De schoonheidsspecialistes waren met twee; Nalini, Claudia en ik echter met drie... Daarom besloten we dat de twee dames tegelijkertijd aan mij zouden werken, aangezien ik vroeger moest vertrekken. We maakten van de gelegenheid gebruik om de restjes van zondag allemaal naar binnen te werken, dus ja, opnieuw pizza, taart, koffie, champagne en ga zo maar voort. Maar aangezien zowel mijn voeten als mijn handen onder handen werden genomen, zorgden de andere twee ervoor dat alles in beetklare hapjes was gesneden en stopten ze me van tijd tot tijd iets toe. Zalig!

Dat noem ik nu het toppunt van "sitback, relax and enjoy"!

4 opmerkingen:

  1. Ja, je bent duidelijk een desperate housewife aan het worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed decadent bezig, maar allez, ge moogt u, af en toe, wel eens laten gaan. Zo te lezen heb je de "oversteek" heel vlug verteerd en dat is maar goed ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 't Leven kan toch zwaar zijn.. (Of zwaar op de maag liggen.)
    Nu, zoals je zelf al zei: ENJOY!
    En hoe verteert papa Nils de oversteek?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Al die anonieme reacties hier...
    Papa Nils is uiteraard alweer zwaar aan het werken, maar alles verloopt al iets vlotter ondertussen waardoor hij toch wel een beetje meer thuis is dan voordien. En daar genieten zijn twee wijvekes met volle teugen van! ;)

    BeantwoordenVerwijderen